Aperitive rapide. Oua umplute cu orez si boabe de porumb dulce

 Un preparat rapid pe care sa il degustati dimineata este cel de oua umplute cu orez si boabe de porumb dulce.


Ingredientele necesare sunt:

8 oua mari

8 lingurite cu boabe de porumb dulce, din conserva

4 linguri de orez cu bob lung

1 varf de cutit de piper negru

1 varf de cutit de sare

2 lingurite de patrunjel proaspat, tocat


Modul de preparare este usor:

Ouale se pun la fiert si se lasa pana devin tari.

Apoi se curata de coaja si se taie pe jumatate.

Se scot galbenusurile si se pun intr-un vas.

Peste acestea se adauga boabele de porumb dulce si patrunjelul tocat marunt.

Se amesteca bine.

Se mai condimenteaza cu sare si piper.

Orezul se pune la fiert.

Cand devine moale, se scurge bine.

Apoi se adauga peste amestecul de galbenusuri.

Jumatatile de albus se umplu cu compozitia rezultata mai sus.

Se aranjeaza frumos pe un platou.

Le puteti decora cu frunze mici de patrunjel.

De asemenea, pentru un gust mai intens, mai puteti adauga in compozitia de galbenusuri si cateva bucati mici de masline negre.

Apoi se lasa la frigider timp de 30 de minute.

Dupa acest timp, se servesc imediat.

Sursa foto

Articole asemănătoare