Ardei gras umplut cu pasta de ton

Ingrediente:
 
500 g ton in suc propriu
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
1 ardei gras galben
2 linguri ceapa alba tocata marunt
200 g branza alba
1 lingurita cu varf concentrat de rosii
sare, piper
 
Mod de preparare: ardeii se spala si se pun la copt pe gratar intorcandu-i din cand in cand. Se lasa pentru 10-15 minute, apoi se curata de partile prea arse, se taie in doua pe lungime si se indeparteaza semintele si cotorul. Separat tonul se amesteca bine cu branza sfaramata si concentratul de rosii, condimentand cu putina sare si piper negru si adaugand la final ceapa tocata cat mai fin. Jumatatile de ardei bine racite se umplu in mod egal cu amestecul de ton si branza, tinandu-le la rece pana in momentul servirii.

Foto: piqsels.com

 

Articole asemănătoare

  • Ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel

    O reteta apetisanta preparata cu peste este cea de ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel. Tonul este bogat in proteine si fosfor, fiind si o adevarata sursa de energie.

  • Minuturi. Pasta de ton cu avocado

    O reteta rapida este adecvata celor care sunt pe fuga sau duc o viata agitata. Va propunem sa preparati pasta de ton cu avocado.

  • Ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor

    Va puteti incanta prietenii la masa cu o reteta speciala si cu un gust deosebit: ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor.

  • Pasta de ton cu avocado si marar

    Incepeti-va ziua in forma maxima savurand o gustare exotica si delicioasa. Va propunem sa pregatiti pasta de ton cu avocado si marar.

  • Salata de tofu si conopida cu sos de arahide

    Pentru iubitorii de salate bogate in ingrediente nutritive, avem o reteta speciala si apetisanta: salata de tofu si conopida cu sos de arahide. Tofu de soia este un aliment cu un continut mare de proteine, iar conopida ofera un aport de vitamine si minerale organismului nostru.