Budinca cu branza de vaci

budinca cu branza de vaciIngrediente:
300 g branza de vaci
100 g unt
150 gr zahar
80 g stafide
2 1/2 linguri faina
3 oua
1 pahar lapte
80 g telemea de oaie
coaja de lamaie
1 plic vanilie
120 gr smantana
zahar pudra

Preparare:
Se face un sos alb din 60 g unt, 2 linguri faina si lapte apoi se amesteca cu branza de vaci stoarsa, telemeaua desarata, stafidele, coaja de lamaie rasa, vanilia, ouale si 1/2 lingura de faina.
Se unge o forma cu unt si in ea se pune compozitia.
Se da la cuptor, in bain-marie, 45 de minute, la foc potrivit si cand este gata se mai lasa cateva minute in forma si apoi se rastoarna pe un platou.
Separat se servesc smantana si zahar pudra.

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/5de5852aa8ece59b8de9e4973514cba2) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139