Budinca de varza cu cascaval ras si pesmet

Budinca de varza cu cascaval ras si pesmet poate fi o  reteta apetisanta, care se prepara intr-un mod cat se poate de simplu. Daca alaturarea dintre varza gatita si cascaval nu vi se pare nepotrivita, puteti incerca aceasta reteta si s-ar putea sa va declarati mai mult decat multumiti.

Ingredientele necesare:

100 g varza

1 ceapa

50 g unt

1 lingura faina

1 pahar lapte

1/2 pahar cascaval ras

2 linguri pesmet

sare

piper


Mod de preparare:

Se spala varza si apoi se toaca.

Se lasa in apa clocotita timp de cateva minute.

Ceapa se taie marunt si se caleste in unt.

Apoi se adauga faina, sarea si piperul.

Se amesteca bine toate acestea, adaugand si varza murata.

Se toarna si laptele deasupra.

Apoi se inabusa timp de 20 de minute.

Amestecul rezultat se pune intr-o tava unsa cu unt.

Se pune si cascavalul ras in tava si se amesteca bine.

Dupa aceea se presara pesmetul.

Se lasa la copt timp de 5-6 minute.

Sursa foto

Articole asemănătoare