Cartofi cu verdeturi

cartofi cu verdeturi- reteta de post -

Ingrediente:
12 cartofi mari
100 ml ulei
100 gr orez
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
1 leg. patrunjel
1 leg. tarhon
1 leg. marar
sare, piper

Preparare:
Se spala bine cartofii in apa rece si se pun la fiert in coaja, cu 1 lingurita de sare. Cand sunt pe jumatate fierti, se scot, se lasa putin sa se raceasca, dupa care se curata de coaja si se golesc de miez. Verdeturile tocate marunt se calesc in ulei dupa care se amesteca cu orezul fiert, se potriveste de sare si piper si se mai lasa pe foc 3-4 minute. Dupa ce ati umplut cartofii cu acest amestec, puneti-i intr-o tava cu putin ulei si coaceti-i la cuptor pana se rumenesc deasupra.

Articole asemănătoare

  • Ciorba de cartofi cu zeama de varza

    O reteta fabulos de gustoasa in simplitatea ei este ciorba de cartofi cu zeama de varza, preparata cu mare maiestrie in zona Branului.

  • Musaca de cartofi cu linte

    O mancare rapida si gustoasa pregatita acasa este potrivita pentru degustare. Va propunem sa incercati reteta de musaca de cartofi cu linte.

  • Salata de primavara cu verdeturi si mozzarella

    O data cu sosirea anotimpului in care toate se trezesc la viata, primavara, va propunem cateva retete in ton cu acest sezon. Va invitam sa va delectati cu o portie de salata de primavara cu verdeturi si mozzarella.

  • Retete de post. Salata de cartofi cu usturoi

    O salata usoara este numai buna pentru zilele de post din an. Va propunem sa incercati salata de cartofi cu usturoi. Ingredientele pentru preparare sunt urmatoarele:

  • Salata de cartofi cu porumb si ardei gras

    Pentru masa de seara, puteti opta pentru o salata cu multe legume si anume: salata de cartofi cu porumb si ardei gras.