Cartofi de Savoya

cartofi de SavoyaIngrediente:
600 g cartofi
250 ml lapte
3 oua
100 g cascaval ras
sare, piper

Preparare:
Ouale, impreuna cu laptele, se bat bine cu furculita. Se adauga cascaval ras si se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii, fierti in coaja, se curata si se taie felii subtiri. Intr-o cratita, unsa cu unt, se aseaza in straturi. Peste ei se toarna ouale batute cu laptele. Se cocla foc potrivit pana cand vor avea o culoare galben-aurie.

Articole asemănătoare

  • Cartofi Mozart

    Probabil ca deja i-ati folosit la gatit, fara sa stiti insa ca pentru cunoscatori acest soi de cartofi are un nume atat de faimos.

  • Gradina mea in iulie, luna lui cuptor

    O data cu inceputul lunii iulie, vara se apropie in regiunile temperate din emisfera nordica, de punctul sau culminant. Trandafirii nu sunt niciodata mai frumosi decat acum, iar gradina de fructe si legume rodeste fara incetare umpland mesele de bucate proaspete.

  • Spatiile publice din centrul istoric al Timisoarei vor fi reabilitate

    In curand, Timisoara va fi mai frumoasa decat o stim cu totii, intrucat pe data de 29 decembrie 2011, primarul orasului a semnat contractul de finantare nerambursabila

  • Cartoful dulce de Okinawa

    Cartoful dulce de Okinawa este o varietate foarte populara in Japonia si Hawaii, care in ciuda numelui provine tocmai de la celalalt capat al lumii, din America Centrala.

  • Pulpe de pui cu gutui la cuptor

    Fie ca este inceputul saptamanii ori se apropie finalul acesteia, alegeti sa realizati o reteta apetisanta cu care sa va inveseliti ziua si musafirii: pulpe de pui cu gutui la cuptor.