Cartofi natur cu rasol de peste

 Cu un timp de preparare rapid,  reteta de cartofi natur cu rasol de peste este o mancare cu un gust placut.

Cartofii reprezinta o sursa de energie si, totodata, consumul acestora ne ofera si o senzatie prelungita de satietate.

De asemenea, pestele este o sursa de proteine, care se utilizeaza in alimentatia dietetica pentru valoarea sa nutritiva mare.


Ingredientele necesare sunt:

100 g peste

5-6 felii de morcov

4-5 felii de radacina de patrunjel

1 foaie de dafin

patrunjel verde

1 lingurita de zeama de lamaie

sare


Modul de preparare este usor:

Feliile de morcov si de radacina de patrunjel se fierb impreuna cu foaia de dafin.

Pestele se curata si se spala.

Apoi se adauga peste legume, cand sunt aproape fierte.

Se adauga si sarea.

Apoi se lasa sa fiarba timp de 10-20 de minute la foc mic.

Pestele fiert se scoate si se pune pe un platou.

Peste acesta se pune zeama de lamaie.

Apoi se serveste cu cartofi natur.

La final se presara patrunjel verde deasupra.

Sursa foto

Articole asemănătoare