Ciorba cu carne de pui, smantana si ceapa rosie

 Ciorbele sunt usoare si pline de gust, de aceea este bine sa optati pentru a le degusta la o masa de seara alaturi de prietenii dumneavoastra.

Noi va propunem sa incercati ciorba cu carne pui, smantana si ceapa rosie.


Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

1 bucata de piept de pui fara os

fidea

ulei

1 ardei gras rosu

1 ardei gras verde

1 radacina de telina

1 morcov

1 ceapa rosie

1 borcan de smantana

1 legatura de patrunjel verde


Se realizeaza astfel:

Se toaca ceapa rosie marunt.

Telina impreuna cu morcovul se curata si se dau pe razatoarea mica.

Ardeiul rosu si cu cel verde se toaca.

Toate aceste ingrediente se pun la fiert intr-o oala de 5 litri.

Oala trebuie sa fie plina cu apa.

Pieptul din carne de pui se taie cubulete.

Dupa ce legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga si bucatelele din carne de pui.

Se pune apoi si uleiul.

Se lasa sa fiarba bine ciorba.

Se adauga si fideaua, aproape de final.

Se opreste focul cand ciorba este gata.

Dupa 5 minute se adauga smantana.

Apoi se pune si patrunjelul verde, tocat fin.

Ciorba din carne de pui cu smantana se poate servi cu piper presarat deasupra, cu mujdei de usturoi ori cu ardei iute.

Legumele pe care le contine ii confera un aspect excelent si un gust pe masura.

Sursa foto

Articole asemănătoare