Ciorba de bucatele

Ingrediente: 300-400 g carne, un morcov, un patrunjel, 200 g telina, o ceapa, 2 cartofi, 200 g conopida, sare de lamiie, un galbenus, 100 ml smintina, ulei, sare. Preparare: Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasindu-se sa fiarba cca 1 ora. Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa. Cind toate sint fierte se pun cartofi taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele si se fierb in continuare 15-20 min, ca sa se moaie toate.

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/af579652dcf6a6f1eb1d170092d12180) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139