Cocktail de iarna cu cidru, brandy si scortisoara
Ingrediente:
750 ml cidru
1-2 linguri miere
150 ml brandy
1 baton scortisoara
Mod de preparare: cidrul se pune la incalzit pe foc mic spre mediu, adaugand mierea si scortisoara. Se amesteca bine si se lasa pana este fierbinte, fara sa inceapa sa fiarba. Se lasa la racit pentru cateva minute, se adauga si toata cantitatea de brandy, apoi se serveste cald sau rece (dupa gust).
Foto: needpix.com
Articole asemănătoare
-
Salata de iarna cu telina, patrunjel si mar
Un aperitiv sau o gustare pentru o zi rece de iarna, cu telina, patrunjel si suc de lamaie, simplu de pregatit, aromata si plina de savoare.
-
Salata de fructe cu mere, portocale si scortisoara
O reteta de desert foarte potrivita in perioada sarbatorilor de iarna, cu putin coniac sau bourbon pentru un sos mai aromat, plin de mirodenii.
-
Salata hranitoare de iarna cu carne de vita si spanac
O salata hranitoare pentru sezonul rece este binevenita in orice moment al zilei. De aceea va propunem sa pregatiti salata de iarna cu carne de vita si spanac.
-
Paine de casa cu masline verzi si capere
O paine de casa cu arome mediteraneene puteti obtine daca preparati reteta de paine de casa cu masline verzi si capere.
-
Rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci
Un aperitiv sanatos si cu un gust bun pentru musafiri poate fi rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci.