Citeste articole din "Cocktailuri"

 • Shake din rosii si lapte batut

  Shake din rosii si lapte batut

  Primavara este anotimpul in care apar in gradina si in piata o umedenie de legume aromate si proaspeta. Acum este timpul sa incepem sa mancam mai sanatos cu putinta pentru a avea o viata sanatoasa si plina de energie si vitalitate.

 • Cocktail de creveti

  Cocktail de creveti

  Se curata sparanghelul si se taie capetele lemnoase, apoi intreaga leguma in bucati de cate 4 cm. se pune la fiert in apa sarata in care se adauga si putin zahar si untul.

 • Ice tea cu rodii si hibiscus

  Ice tea cu rodii si hibiscus

  In fiecare vara fugim dupa umbra si racoare. Mancam mai multe salate ca de obicei pentru a avea un organism rezistent si ca desert alegem din diversele sortimente de inghetate ce ne inconjoara in anotimpul cald.

 • Cocktail-uri celebre

  Cocktail-uri celebre

  Ginul tonic este un cocktail care se prepara cu gin si apa tonica. De obicei este ornat cu o felie de lime (sau mai rar de lamaie) si se serveste cu gheata. Ginul tonic este o bautura foarte populara in Marea Britanie.

 • Cocktail-uri de toamna

  Cocktail-uri de toamna

  Vara este cea mai reprezentativa pentru bogatia de culori si arome a cocktail-urilor. Iarna se pune accent pe bauturile calde si fierbinti.

 • Istoria cocktailului

  Istoria cocktailului

  Ideea de cocktail face referire la un stil de bauturi mixte, cuvantul cocktail provenind de la imbinarea cuvintelor "cock" (cocos) si "tail" (coada).

 • Cocktailuri rosii albe si albastre

  Cocktailuri rosii albe si albastre

  In multe colturi ale lumii vara incepe si se termina cu sarbatori, petreceri si tot felul de evenimente de la care nu pot lipsi cocktailurile.

 • Cocktail Margarita cu castravete

  Cocktail Margarita cu castravete

  Clasicul cocktail cu tequilla ce poarta numele "Margarita" este unul din cele mai populare. Multa lume il cunoaste, il prefera in zilele foarte calde, insa putini stiu ca exista si alte modalitati de preparare si servire.