Deserturi simple. Briose cu mac si migdale

Briose cu mac si migdale

Ingrediente:

1 ou

1/3 cana de zahar

2 cani de faina

1 cana de lapte

1 praf de copt

1/2 cana cu migdale

1/2 cand cu mac

1/2 cana cu nuci

1 fiola de esenta de rom

 

Se realizeaza astfel:

Se incalzeste mai intai cuptorul.

Formele pentru briose se tapeteaza cu hartie de copt.

Oul se bate impreuna cu sarea si zaharul pana ce compozitia devine spumoasa.

Se pune si laptele.

Se bate in continuare.

Se presara faina si praful de copt.

Apoi se adauga macul, migdalele si nucile.

Se amesteca totul pana se obtine o compozitie omogena.

Compozitia rezultata se toarna in formele pregatite.

Apoi acestea se dau la cuptorul incins.

Se lasa timp de 20 de minute.

Se pudreaza cu zahar.

Se servesc calde.

Sursa foto

Articole asemănătoare