Iahnie de cartofi

iahnie de cartofiIngrediente:
500 g cartofi
2 cepe
3 linguri ulei
1/2 lingurita boia
1 lingura bulion
marar
patrunjel
sare

Preparare:
Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati potrivit de mari. Se prajesc putin intr-o cratita cu untdelemn incins, adaugand bulionul, boiaua , sarea, mararul si patrunjelul. Se toarna apa cat sa acopere cartofii si se lasa sa fiarba incet pana sunt gata, adica mancarea sa fie bine scazuta.

Articole asemănătoare

  • Salata de cartofi cu muraturi

    Daca salata de cartofi clasica este deja un fel de care v-ati plictisit, incercati pentru un gust picant sa combinati cartofi, telina si muraturi. Consistenta, cu multe calorii, dar va puteti delecta macar din cand in cand.

  • Chiftelute de post din piure de cartofi

    O reteta pentru una din zilele in care nu stim ce sa mai gatim de post poate fi cea de chiftelute din piure de cartofi.

  • Ciorba de cartofi cu zeama de varza

    O reteta fabulos de gustoasa in simplitatea ei este ciorba de cartofi cu zeama de varza, preparata cu mare maiestrie in zona Branului.

  • Salata de cartofi cu macrou afumat

    Pestele afumat este mereu castigator printre alimente, in ce priveste gustul si aportul nutritiv, la fel si salata de cartofi. Prin urmare, ce ar putea

  • Tocanita aurie de cartofi

    Gustoasa si foarte usor de preparat, reteta de tocanita aurie de cartofi este una dintre acelea cu care merita sa va colorati meniul de pranz sau masa de seara.