Salata de cartofi cu macrou afumat

Pestele afumat este mereu castigator printre alimente, in ce priveste gustul si aportul nutritiv, la fel si salata de cartofi. Prin urmare, ce ar putea sa rezulte din combinarea acestora, decat o gustare fara termen de comparatie? Alaturate in cantitati potrivite aromele impletesc intr-un gust unic pe care sigur vei dori sa-l imparti cu cei dragi.    

Ai nevoie de:   

800 g cartofi
350 g macrou afumat
100 g masline
1 ceapa rosie
1 lingurita marar uscat
2 linguri maioneza
2 linguri smantana
1 lingurita suc lamaie
sare
piper

Mod de preparare:
Dificultatea redusa a retetei o face accesibila oricui. Dupa ce au fiert cartofii ii taiem cuburi sau ii feliem, apoi alegem oasele din carnea de macrou si amestecam toate ingredientele. Pentru decor putem pastra cateva masline.  

I. C.

Articole asemănătoare