Maioneza cu mustar si busuioc

Ingrediente:

1 mana frunze proaspete de busuioc
1 cana maioneza
2 linguri suc proaspat de lamaie
1 lingura seminte de mustar sau mustar simplu
sare, piper

Mod de preparare: busuiocul se toaca foarte marunt si se amesteca bine cu maioneza, apoi pe rand cu restul ingredientelor, condimentand la final cu sare si piper. Se pregateste mai usor punand toate ingredientele in blender si mixand pana obtineti un sos omogen. Se tine la rece pana in momentul servirii.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Sos usor picant cu mustar

    O reteta usoara a unui sos cu mustar si putina boia iute, gata imediat si excelent pentru carnea de porc sau de pui, crenvursti, legume la cuptor, cartofi copti sau fierti. Versatil si aromat, are nevoie de ingrediente de buna calitate pentru ca rezultatul final sa fie unul delicios.

  • Pulpe de pui cu mustar si ardei gras

    Despre superioritatea carnii de pui in fata celei de porc s-a vorbit cu nenumarate ocazii. Carnea de pui este, intr-adevar, mai “usoara” pentru stomac si mult mai potrivita pentru a impodobi mesele.

  • Chiftelute grecesti de naut cu cartofi si busuioc

    Daca simtiti ca vara este departe si vi s-a facut prea dor de Grecia aveti o singura solutie: sa mancati greceste, sa inchideti ochii si sa visati la zilele frumoase care mai au deocamdata ceva de asteptat.

  • Retete pline de gust. Vinete mediteraneene cu mozzarella si busuioc

    O reteta cu care veti fi pe placul invitatilor poate fi reteta de vinete mediteraneene cu mozzarella si busuioc. Ingredientele pentru preparare le descoperiti in cele ce urmeaza:

  • Paste mediteraneene cu ardei si busuioc la cuptor

    O reteta ideala pentru o masa consistenta este reteta de paste mediteraneene cu ardei si busuioc la cuptor.