Mancare de conopida cu svaiter

Ingrediente:
 
un kilogram conopida
100 g unt
150 g svaiter
trei oua
o legatura patrunjel
sare, piper
 
Mod de preparare: conopida se curata, se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Cand este gata se scoate si se lasa la scurs si racit. Bucatile de conopida fiarta se pun intr-o tava tapetata cu unt, iar deasupra se rad cele trei galbenusuri fierte tari. Se presara patrunjelul ras marunt si toata compozitia se baga la cuptor pentru 20-25 de minute. Se serveste fierbinte, cu svaiterul ras pus deasupra si lasat putin sa se topeasca.

Foto: edengourmet.com

 

 

Articole asemănătoare

  • Salate gustoase. Salata de conopida cu sos de marar si mustar

    O salata simpla de cruditati este cat se poate de buna pentru o masa cat mai sanatoasa. Va propunem sa pregatiti salata de conopida cu sos de marar si mustar.

  • Supa de conopida cu bacon si cicoare rosie

    O mancare calda preparata in caminul dumneavoastra este atat de potrivita iarna, cand frigul predomina. Va propunem sa pregatiti o supa calda de sezon: supa de conopida cu bacon si cicoare rosie.

  • Mancare de cartofi cu soia si marar

    O reteta simpla si potrivita pentru o mancare gustoasa si satioasa este cea de cartofi cu soia si marar. Ingredientele necesare le descoperiti in cele ce urmeaza:

  • Mancare de peste cu cartofi si ceapa

    O mancare apetisanta poate fi aceea in care legumele sunt combinate cu carnea de peste. Asadar va invitam sa degustati mancarea de peste cu cartofi si ceapa.

  • Mancare de morcovi cu masline verzi si coriandru

    O mancare simpla si cu un gust deosebit obtineti preparand reteta de mancare de morcovi cu masline verzi si coriandru. Morcovul este bogat in beta-caroten si vitamina A, fiind un puternic antioxidant si protejand pielea de actiunea radicalilor liberi.