Citeste articole din "Retete culinare / Paste"

  • Paste fainoase cu carne de miel

    Paste fainoase cu carne de miel

    Poate va pare putin mai neobisnuita reteta aceasta de paste cu carne de miel, insa este una la fel de delicioasa ca si celelalte preparat cu paste fainoase.

  • Macaroane la cuptor cu carne

    Macaroane la cuptor cu carne

    Fie ca sunt pregatite cu branza rasa ori cu rosii si carne de diverse sortimente, pastele fainoase sunt prezente destul de des si in meniurile din bucataria romaneasca.

  • Paste cu sos de ton si legume

    Paste cu sos de ton si legume

    Consumul de ton este recomandat de nutritionistii din intreaga lume, datorita continutului sau bogat in acizi grasi Omega-3, care au un rol important in reducerea colesterolului si tensiunii arteriale. Tonul ii asigura organismului nostru fibre, proteine si substante nutritive, fiind alegerea ideala in materie de peste gras.

  • Paste cu pui si afine

    Paste cu pui si afine

    Desi suna putin mai neobisnuit, pastele cu pui se potrivesc de minune cu afinele. Totodata aceste paste se pot pregati intr-un timp scurt si sunt ideale pentru serile in care doriti o cina deosebita si sanatoasa.

  • Tagliatelle cu somon si lamaie

    Tagliatelle cu somon si lamaie

    Tagliatelle cu somon si lamaie este o gustare sanatoasa ce imbina carbohidratii, proteinele si substantele nutritive pentru a stimula organismul.

  • Spaghetti cu orez

    Spaghetti cu orez

    Ingrediente: ulei de masline, spagheti, orez, 3 fire de ceapa verde, putina apa, patrunjel tocat, sare si piper dupa gust...

  • Macaroane cu pui

    Macaroane cu pui

    Ingrediente: macaroane tuburi 400 g, piept de pui tocat 200 g, mazare 150g