Penne alla Carbonara

Penne alla CarbonaraIngrediente:
ulei dublu rafinat de masline (5-6 linguri)
unt cit o nuca
2 catei de usturoi taiati la jumatate pe lung
100 g bacon afumat taiat cubulete
1 ou intreg
penne (pasta scurta striata)
sare grunjoasa
apa pentru paste.

Mod de preparare:
Se pun pe foc mediu intr-o tigaie eventual teflonata, uleiul si untul, se amesteca pana fuzioneaza, se adauga usturoiul si bacon-ul; dupa ce se rumeneste, usturoiul se scoate; odata rumenit bacon-ul, se stinge focul, se asteapta pana ce devine caldut si se rupe oul care se amesteca cu totul.

Articole asemănătoare

  • Gateste in stil italian cu paste rigatoni

    Rigatoni sunt un fel aparte de paste intalnite cu precadere in delicioasa bucatarie italiana. Chiar daca ne par straine dupa nume, toti am avut placerea sa le savuram de nenumarate ori de-a lungul timpului.

  • Retete gustoase de paste. Penne siciliene

    Bucataria siciliana vine cu o adevarata provocare pentru orice gurmand, surprinzand prin culoare, aroma si gust. O reteta gustoasa, pe care sa o preparati intr-o dupa-amiaza linistita, poate fi reteta de penne siciliene.

  • Paste cu verdeata si sos de branza cu smantana

    Simplu de preparat, reteta de paste cu verdeata si sos de branza cu smantana este numai buna pentru a o servi alaturi de cei dragi.

  • Paste penne cu somon afumat, spanac si sos de branza

    Preferate in orice moment al zilei, pastele se inscriu in randul celor mai ravnite mancaruri, deoarece se pot imbina foarte bine cu diverse sosuri, feluri de carne ori legume.

  • Paste carbonara cu dovlecei

    Pentru zilele festive petrecute alaturi de cei dragi, este potrivit sa le pregatiti reteta de paste carbonara cu dovlecei.


Warning: fopen(cache/7b21be3c456c5b34d458886affa42bc8) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139