Citeste articole din "Plante decorative prin flori"

 • Pregatirea trandafirilor pentru iarna

  Pregatirea trandafirilor pentru iarna

  Ati avut grija sa tundeti, fertilizati, udati si curatati trandafirii din gradina inca de la venirea primaverii. Eforturile v-au fost rasplatite cu flori pe care le-ar admira orice artist.

 • Trandafiri tomnatici pentru casa si gradina

  Trandafiri tomnatici pentru casa si gradina

  Trandafirii au onoarea de a fi florile cele mai populare din intreaga lume. Cu siguranta aceasta popularitate se datoreaza varietatilor diversificate, in termeni de culoare, marime, forma si nu in ultimul rand parfum.

 • Faclia din Africa

  Faclia din Africa

  Probabil ca acest crin deosebit care seamana foarte bine cu o torta a fost constient de unicitatea sa atunci cand s-a urcat la bordul vaporului din Capul Bunei Sperante

 • Orhideea - regina plantelor de interior

  Orhideea - regina plantelor de interior

  Orhideea este regina plantelor din locuintele noastre, cucerindu-ne si incantandu-ne cu splendoarea culorilor si a petalelor. Familia orhideelor este pe locul 2 ca marime, in total fiind raspandite in intreaga lume 15.000 pana la 30.000 de specii.

 • Maslinul de toamna

  Maslinul de toamna

  Maslinul de toamna este un arbust ce poate creste pana la 20 de metri. Denumirea stiintifica este Elaeagnus umbellata. Frunzele sunt aranjate alternativ si au forma de "cap de lance". Suprafata inferioara a acestora este la maturitate acoperita de solzi argintii. De asemenea si bobocii sau tulpina au solzi argintii.

 • Flori care cresc in timpul iernii

  Flori care cresc in timpul iernii

  Asa cum fiecare anotimp se mandreste cu propriile flori reprezentative si sezonul hibernal se mandreste cu flori frumoase ce aduc in fiecare casa spiritul de sarbatoare, specific anotimpului rece.

 • Inteligenta verde

  Inteligenta verde

  Un profesor pe nume Stefano Mancuso a pretins ca plantele sunt dinamice, extrem de sensibile; sunt organisme competitive in interiorul carora sunt efectuate calculele sofisticate de cost-beneficiu care le ajuta in a se adapta la schimbarile de mediu.