Retete grecesti pentru Pasti: Oua umplute cu Feta

Marea sarbatoare se apropie cu pasi repezi, noi am intrat deja in febra pegatirilor si ne dorim cu siguranta sa petrecem clipe minunate alaturi de familie si de cei dragi. Totodata vrem ca masa de Pasti sa contina si bucate deosebite. In acest caz noi va recomandam oua umplute cu feta dupa o reteta greceasca.

Ingrediente pentru 6 portii:

- 6 oua
- 2 linguri Capere
- 75 g  branza Feta
- Pasta de sardele din tub (aprox. 2 cm)
- 1 lingura mustar
- Sare
- Piper proaspat macinat
- Putin otet din vin alb (pentru stropit)
- ½ legatura patrunjel proaspat

Mod de preparare:

Ouale se fierb aproximativ 8 minute, iar apoi se lasa sa se raceasca in apa rece. Se decojesc, se taie in doua jumatati si se extrage cu atentie galbenusul. Boabele Capere se taie marunt si se amesteca impreuna cu galbenusurile, Feta, pasta de sardele si mustarul. Apoi se condimenteaza cu sare, piper si putin otet. Albusurile goale se vor umple cu aceasta crema si se va decora cu frunze de patrunjel.

Pofta buna!

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/01e2a0a5038bcd431f905493634eab8b) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139