Rulada de piure

Ingrediente: 1 kg cartofi, 200 g ciuperci, 1 fir praz, 1 ardei gras, verdeata, condimente, 100 g masline, sare, 20 ml ulei, o ceapa, o lingura bulion. Preparare: Din cartofi se face un piure consistent si se condimenteaza. Umplutura se prepara calind putin prazul, maslinele, ceapa, ardeiul (daca avem), ciupercile in ulei. Se adauga verdeata si condimente si se lasa sa se raceasca. Piureul se intinde in strat subtire pe o folie unsa cu ulei, se pune umplutura si se ruleaza. Se asaza in tava unsa, se pune 1/2 pahar apa si o lingura bulion si se coace 1/2 ora. rece, se taie felii.

Articole asemănătoare

  • Retete de sezon. Supa de pastarnac cu patrunjel

    Nu este nimic nou in legatura cu faptul ca toamna exista o predispozitie generala pentru mancarurile de legume.

  • Musaca cu piept de pui

    La inceput de februarie gandul la caldura verii este probabil mai ademenitor ca oricand pe parcursul anului. Dar pana atunci, cu mult mai ademenitoare ne pare caldura ce o elibereaza in aer musacaua cu piept de pui scoasa din cuptor.

  • Culoarea legumelor sanatoase de toamna: portocaliu

    Portocaliul nu este o culoare intalnita frecvent in natura, dar ea se asociaza in majoritatea situatiilor cu alimentele sanatoase. Toamna, cand frunzele palesc in nuante de orange, nutritionistii ne sfatuiesc sa facem recurs la cele mai importante trei produse de sezon: morcov, cartoful dulce si dovleac.

  • Delicii de Paste. Rulada de miel cu spanac

    Pentru ca Pastele se apropie, va propunem cateva retete inspirate pentru o masa cu adevarat imbelsugata si traditionala pentru aceasta sarbatoare. Descoperiti savoarea intr-o reteta simpla, pregatind rulada gustoasa de miel cu spanac.

  • Rulada de pui invelita in felii de bacon

    O rulada apetisanta pe care o puteti pregati indiferent ca este o zi obisnuita sau sarbatoriti ceva special, este reteta de rulada de pui invelita in felii de bacon.