Salata cu grepfrut si parmezan

Ingrediente:

1 grepfrut mare
5-6 tulpini de telina
ulei de masline
sare, piper negru macinat
parmezan ras
1 lingurita zahar

Mod de preparare: grepfrutul se tine la rece pentru cel putin 60 de minute, dupa care se curata, se taie felii rotunde, iar acestea in bucatele mai mici. Tulpinile de telina se taie mare si se amesteca usor in bol cu bucarile de grepfrut. Se condimenteaza cu sare si piper, se pune zaharul si salata se stropeste cu putin ulei de masline, dupa gust. Se acopera cu parmezan ras si se serveste.

Foto: photos-public-domain.com

Articole asemănătoare

  • Salata cu mere si spanac

    Cu multa vitamina C si fier, este o salata cu (relativ) putine calorii, care poate deschide o masa sau poate fi felul principal pentru cei care isi doresc sa piarda mai usor din kilogramele in plus.

  • Bautura racoritoare cu grepfrut si bere

    Cu o bere de calitate si grepfrut aromat si plin de savoare veti avea o bautura racoritoare perfecta pentru zilele calduroase de vara, mai ales daca va doriti altceva decat berea clasica.

  • Salate proaspete. Salata cu spanac si ridichi

    O salata proaspata cu legume pe care o puteti prepara pentru a o savura la birou poate fi salata cu spanac si ridichi.

  • Salate usoare de primavara. Salata de ridichi cu cartofi

    O salata usoara pentru zilele mult prea calduroase de primavara puteti pregati pentru o masa la birou sau acasa. Va propunem sa incercati salata cu ridichi si cartofi.

  • Salata cu ton si pere

    Pentru masa de pranz, puteti pregati o reteta rapida si plina de gust: salata cu ton si pere. Ingredientele necesare le gasiti in cele ce urmeaza: