Salata cu rosii, ansoa, fasole pastai

Ingrediente:
 
120 g fasole pastai galbena sau verde
800 g rosii bine coapte
300 g rosii cherry, taiate in doua
10-12 fileuri de ansoa in ulei
doua linguri otet de vin rosu
doua linguri ulei de masline
sare, piper
o legatura de patrunjel
 
Mod de preparare: curatati si fierbeti pastaile in apa cu sare pana se inmoaie, apoi se lasa la racit si se scurg bine. Puneti intr-un bol mare pastaile reci, adaugati rosiile taiate in felii (jumatate din cantitate) si sferturi (restul), tomatele cherry, fileurile de ansoa (puneti si putin din uleiul din borcan peste ingrediente pentru o aroma mai puternica), patrunjelul tocat, iar la final otetul si uleiul, amestecand bine. Se adauga la final sare si piper dupa gust si se serveste. 

Foto: publicdomainpictures.net
 

Articole asemănătoare