Salata de castraveti murati si carne de vita

Ingrediente:
 
300 g carne de vita fiarta
300 g castraveti murati
150 g maioneza
300 g cartofi 
300 g ceapa
50 g rosii
100 g salata verde
o lingura cu varf de bulion
o lingura de mustar
 
Mod de preparare: carnea de vita se taie fideluta, cat mai fin, ceapa se toaca marunt, iar cartofii se fierb separat in coaja, se curata si se taie in cubulete cat mai mici. Separat se spala castravetii (daca sunt prea sarati) si se taie pe lung, apoi cubulete. Totul se amesteca intr-un vas potrivit si se toarna deasupra sostul din maioneza, mustar, sare si piper, bulion, amestecand foarte bine pana cand toata compozitia este omogena. Se pregateste pe platou si se decoreaza pentru servire cu felii foarte subtiri de rosii si salata verde. La fel de bine se pot folosi muraturi in diverse culori. Este o alternativa interesanta pentru salata de boeuf.

Foto: publicdomainpictures.net

 

Articole asemănătoare