Salata de peste afumat cu castraveti murati si maioneza

 O salata care se pregateste rapid si cu care va veti surprinde invitatii este salata de peste afumat cu castraveti murati si maioneza.


Ingredientele necesare sunt urmatoarele:

250 g de peste afumat

500 g cartofi

200 g morcovi

200 g porumb dulce

50 g radacina de telina

3 linguri de maioneza

2 castraveti murati

1 ceapa


Modul de preparare este foarte usor:

Cartofii se curata de coaja si se fierb.

De asemenea, cartofii se pot coace si la cuptor.

Boabele de porumb din conserva se storc de zeama.

Radacina de telina se fierbe la un loc cu morcovii.

Pestele afumat se curata de piele si de oase.

Se taie dupa aceea in bucati mici.

De asemenea, le puteti folosi si crude, date prin razatoare si scurse de zeama.

Legumele si cu celelalte ingrediente se pun intr-un vas, taiate felii subtiri. ori cubulete.

Peste ele se pune maioneza.

Se amesteca totul bine.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Salata se serveste imediat ce este gata.

Sursa foto

Articole asemănătoare