Salata de pepene rosu cu branza feta

 Bucurati-va de vremea calduroasa de afara savurand o salata racoritoare si hranitoare totodata: salata de pepene rosu cu branza feta.


Ingrediente:

1 kg de pepene rosu

200 g de branza feta

nuci, seminte de pin sau fulgi de migdale

masline negre, fara samburi

2-3 fire de patrunjel verde

2 linguri de otet de capsuni, zmeura sau mere

sare

piper


Modul de preparare:

Pepenele rosu se curata de coaja si de seminte.

Se taie apoi in cubulete.

Branza feta se taie tot cubulete.

Maslinele fara samburi se taie rondele.

Patrunjelul verde se toaca marunt.

Intr-un bol mediu se pun bucatile de pepene si branza feta.

Apoi se adauga maslinele si patrunjelul.

Se amesteca totul bine.

Se pune un pumn de seminte de ori migdale, taiate in doua.

Se prepara si sosul, din ulei cu otet si sare.

Se toarna peste salata.

Se amesteca si se lasa la rece timp de 30 de minute.

Apoi se serveste aceasta salata in cojile de la pepene.

Sursa foto

Articole asemănătoare