Salata de legume

salata de legumeIngrediente:
1/2 kg mazare
2 morcovi
2 cartofi
1/2 conopida
sare
ulei
otet
zahar
mustar

Preparare:
Se fierbe in apa cu sare mazarea cu morcovii taiati bucatele, cartofii taiati si cateva buchetele de conopida. Se scot legumele si se amesteca cu un sos vinegreta, preparat din unt, otet, sare, zahar si putin mustar.

Articole asemănătoare

  • Salata de conopida

    Conopida este ingredientul principal intr-o salata de toamna, servita calda, cu mici detalii surprinzatoare precum stafidele dulci si parfumate.

  • Salata de fructe cu struguri, kiwi si mandarine

    O salata de fructe care va arata in bol ca un adevarat curcubeu de gusturi, mirosuri si culori, perfecta ca gustare consistenta in zilele calduroase. Alegeti fructe sanatoase, cat mai coapte.

  • Salata de fructe curcubeu

    Un amestec de forme, culori, nuante si gusturi intr-o salata de fructe care poate fi desertul perfect pentru o ocazie festiva sau pur si simplu o gustare in zilele de vara. Este o reteta versatila, asa ca puteti sa scadeti sau sa cresteti cantitatile, pastrand proportiile, dar si sa inlocuiti fructele cu ce aveti la dispozitie sau ce preferati.

  • Retete cu peste. Peste in stil mediteranean, cu sos de legume

    Retetele cu peste sunt intotdeauna gustoase si sanatoase. De aceea, va propunem sa pregatiti reteta de peste in stil mediteranean, cu sos de legume.

  • Salate racoritoare. Salata de telina cu mere si maioneza

    Sezonul salatelor de-abia a inceput, iar noi ne putem bucura de gustul sanatos al legumelor colorate, preparand diverse mixuri de legume. Va propunem sa degustati salata de telina cu mere si maioneza.