Salata de toamna cu merisoare, mere si nuci

Ingrediente:
 
un mar rosu
un mar verde sau galben
o jumatate de cana de miez de nuca
o treime de cana branza feta sfaramata
o treime de cana merisoare uscate
doua cani amestec de salata verde si spanac, taiate mare
o jumatate de cana suc de mere
patru linguri otet de mere
doua linguri miere
doua linguri ulei
sare, piper
 
Mod de preparare: merele se spala, se scoate cotorul si se taie in cubulete potrivite, cu tot cu coaja. Se pun in bol si deasupra se pune verdeata, cat mai proaspata si eventual tinuta la frigider pentru 30 de minute. Se adauga miezul de nuca sfaramat putin cu latul cutitului (daca vreti un gust mai intens poate fi copt 15-20 de minute in cuptor), feta sfaramata, merisoarele uscate. Se amesteca usor si apoi se toarna sosul din ulei, otet, suc de mere, toata mierea, putina sare si putin piper. Se serveste imediat.

Foto: sierranuthouse.com

Articole asemănătoare