Salata de vara cu piersici si rosii

Ingrediente:
 
o ceapa rosie de marime medie
250 g piersici cat mai coapte
250 g rosii cherry
250 g rosii obisnuite
o lingura de miere
o jumatate de cana de branza feta sfaramata
o lingura de otet de vin rosu
o lingura si jumatate ulei de masline
un sfert de cana de frunze uscate sau proaspete de busuioc, taiate marunt
sare, piper
 
Mod de pregatire: ceapa se taie felii subtiri, rosiile cherry in jumatati, cele obisnuite in jumatati si apoi in felii potrivite, piersicile in cubulete. Toate ingredientele se pun in bol, se amesteca usor, iar separat pregatiti vinegreta. Intr-un castron mic se amesteca mierea, otetul, uleiul, putina sare si piper, turnandu-se totul peste piersici si rosii. Se rastoarna deasupra branza feta sfaramata si se presara salata cu busuiocul tocat marunt.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare