Salata de vara cu piersici si rosii

Ingrediente:
 
300 g rosii
150 g piersici 
o ceapa rosie medie
o lingura ulei de masline
o jumatate de lingura otet de vin rosu
sare, piper
o legatura marar
 
Mod de preparare: rosiile si piersicile se spala, se taie felii potrivite si se pun in bol. Ceapa se curata si se taie rondele cat mai subtiri. Ingredientele se amesteca iar deasupra se toarna vinegreta facuta din uleiul de masline, otetul de vin, putina sare si piper. Se toaca marunt patrunjelul si se presara deasupra.

Foto: photos-public-domain.com

Articole asemănătoare

  • Salata de vara cu piersici si rosii

    O reteta simpla, perfecta pentru zilele calduroase, un amestec de gusturi si arome cu tente mediteraneene in care tomatele, gustul dulce astringent de piersici si cel de feta se combina perfect.

  • Salata de vara cu valeriana si avocado

    Valeriana si avocado, doua plante a caror faima in domeniul farmaceutic a facut inconjurul lumii, pot fi folosite si impreuna, in alimentatia de zi cu zi.

  • Salate racoritoare. Salata de telina cu mere si maioneza

    Sezonul salatelor de-abia a inceput, iar noi ne putem bucura de gustul sanatos al legumelor colorate, preparand diverse mixuri de legume. Va propunem sa degustati salata de telina cu mere si maioneza.

  • Salata de masline cu lamaie si verdeata

    Preferate de multi si rapid de preparat, salatele se pot consuma in orice sezon. Va propunem sa pregatiti salata de masline cu lamaie si verdeata.

  • Salata de primavara cu verdeturi si mozzarella

    O data cu sosirea anotimpului in care toate se trezesc la viata, primavara, va propunem cateva retete in ton cu acest sezon. Va invitam sa va delectati cu o portie de salata de primavara cu verdeturi si mozzarella.