Sangria cu vin alb si capsuni
Ingrediente:
4 pahare vin alb sec, rece
250 g capsuni bine coapte, curatate si taiate felii
2 linguri zahar
2 pahare apa minerala
2 pahare sampanie sau vin spumant
Mod de preparare: intr-o carafa se toarna vinul alb, se adauga bucatile de capsuna si zaharul, amestecand usor totul. Se tine la frigider pentru 60-90 de minute, se scoate si se adauga apa minerala si sampania, dupa care se serveste.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Sangria cu vin alb, cidru de mere si rom
O bautura cu gust racoritor si proaspat de vin si cidru dulce-acrisor de mere, cu note de rom si mirodenii, perfecta pentru o seara alaturi de cei mai buni prieteni.
-
Sangria cu vin alb, portocala si busuioc
O reteta de sangria cu vin alb rece pentru zilele calduroase, cu note mediteraneene data de busuioc si portocala.
-
Cocktail de vara cu vin alb si rom
Pentru cei care isi doresc altceva decat o reteta traditionala de sangria cu vin rosu. Folositi mere coapte si fructe de padure de preferat proaspete.
-
Sangria cu vin alb si fructe de padure
Combinatia intre un vin alb sec si dulceata acrisoara a fructelor de padure face din aceasta bautura de vara un veritabil deliciu si o surpriza pentru invitati.
-
Sangria cu vin alb si cidru de mere
In locul unei carafe cu sangria clasica, in care se intalnesc fructele dulci si vinul rosu, de ce sa nu incercati o alternativa cu vin alb sec, foarte rece, si cidru de mere alaturi de vodca si lichior?