Smoothie cu ardei rosu, seminte de in si citrice
Ingrediente:
150 g ardei gras rosu
o para
o portocala nu prea mare
o jumatate de mar rosu
o lamaie
o lingura de seminte de in
o jumatate de cana de apa plata
cuburi de gheata
Mod de preparare: ardeiul gras se curata de seminte, se taie in felii groase si se pune in blender. Ideal este sa se cantareasca dupa ce a fost curatat si taiat. Para se spala si se taie cubulete, portocala se curata de coaja si se desface in felii, indepartandu-se si semintele prea mari. Lamaia se stoarce si se pastreaza cam jumatate din zeama. In blender se pun feliile de ardei, se adauga cele de portocala, para, marul rosu taiat in bucati, semintele de in si apa plata, apoi totul se mixeaza bine. La final puteti sa adaugati cuburi de gheata si sa serviti imediat sau sa le puneti in blender si sa mixati din nou.
Foto: knockmart.com
Articole asemănătoare
-
Smoothie cu menta si spanac pentru a slabi mai usor
In dietele de slabire fiecare ajutor este important, asa ca o reteta de smoothie cu gust placut, plin de vitamine si care intensifica arderile este mai mult decat necesara.
-
Salata de fructe cu seminte de mac si ulei de susan
O salata in care gustul de fructe exotice il intalneste pe cel de mustar si pe cel de mac, cu fulgi de ceapa si ulei de susan.
-
Smoothie cu mango, ardei gras rosu si suc de lamaie
Cu mult mango, suc de lamaie si ardei gras, este un smoothie care va oferi organismului o doza serioasa de vitamina C, esentiala pentru o stare de bine si un sistem imunitar mai puternic.
-
Cocktail cu vin rosu, portocala si sirop de scortisoara
Cu notele sale de scortisoara si citrice este genul de bautura potrivita parca mai curand intr-o zi friguroasa, dar poate fi servita in orice perioada a anului. Secretul este siropul de scortisoara, usor de preparat si care poate fi pastrat mai multe zile in frigider, intr-un recipient inchis ermetic.
-
Smoothie cu mango, apa de cocos si portocala
Un smoothie cu gust exotic, plin de vitamine, dulce si placut, perfect la micul-dejun sau in locul unei gustari.