Snitele de cartofi

Ingrediente: 4 cartofi mari, 1 ou, 1 lingurita plina de faina, 150 g ulei, 6 oua ochiuri, 1 lingurita de otet, 20 g unt, sare. Preparare: Se rad cartofii curatati, spalati, stersi si se amesteca cu oul intreg, lingurita de sare si faina. Se pune cite o lingurita plina din compozitie in uleiul incins, se turteste cu o furculita ca sa fie cit mai subtire si se rumeneste pe amindoua partile. Mod de servire Se serveste cu ochiuri romanesti.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Salata de cartofi cu muraturi

    Daca salata de cartofi clasica este deja un fel de care v-ati plictisit, incercati pentru un gust picant sa combinati cartofi, telina si muraturi. Consistenta, cu multe calorii, dar va puteti delecta macar din cand in cand.

  • Chiftelute de post din piure de cartofi

    O reteta pentru una din zilele in care nu stim ce sa mai gatim de post poate fi cea de chiftelute din piure de cartofi.

  • Ciorba de cartofi cu zeama de varza

    O reteta fabulos de gustoasa in simplitatea ei este ciorba de cartofi cu zeama de varza, preparata cu mare maiestrie in zona Branului.

  • Salata de cartofi cu macrou afumat

    Pestele afumat este mereu castigator printre alimente, in ce priveste gustul si aportul nutritiv, la fel si salata de cartofi. Prin urmare, ce ar putea

  • Tocanita aurie de cartofi

    Gustoasa si foarte usor de preparat, reteta de tocanita aurie de cartofi este una dintre acelea cu care merita sa va colorati meniul de pranz sau masa de seara.