Sucul de sfecla rosie de zahar creste rezistenta organismului

 

 Studiile efectuate pana in prezent de oamenii de stiinta au demonstrat ca sucul de sfecla rosie de zahar creste rezistenta organismului.

Consumand sfecla rosie ne poate creste rezistenta organismului pentru a putea depune efort fizic cu pana la16 la suta mai mult fata de conditiile normale.

Profesorul Andy Jones de la Universitatea din Exeter - Scoala de Sport si Stiinte Medicale, impreuna cu colegii sai, au descoperit ca sucul de sfecla de zahar are proprietatea de a reduce absorbtia de oxigen mai mult decat se poate realiza acest lucru prin alte mijloace cunoscute pana in prezent.

Rezultatele obtinute de profesorul Andy Jones sunt primele care subliniaza ca alimentele bogate in azotat pot creste rezistenta organismului nostru.

Studiind in continuare modul in care functia nitratilor a condus la utilizarea acestora intr-un spectru mai larg, Andy Jones a descoperit ca oxidul nitric, care se transforma in nitrati, este important pentru intretinerea vaselor de sange si imbunatateste tonusul acestora.

Articole asemănătoare