Supa crema de morcovi

supa crema de morcoviIngrediente:
1 1/2 l apa
50 g morcovi
1 ceapa
2 linguri unt
4 linguri smantana
1/2 lingurita zahar
sare
crutoane

Preparare:
Se taie morcovii ca fideaua si se pun la fiert impreuna cu ceapa taiata foarte marunt. Cand s-au muiat, se strecoara si se trec prin sita, subtiind cu zeama in care au fiert. Se pune supa din nou pe foc, se adauga sarea, zaharul, untul si se lasa sa fierba cateva minute. Se drege cu smantana si se serveste cu crutoane.

Articole asemănătoare

  • Supa-crema de morcovi si ghimbir pentru un sistem imunitar puternic

    Dulce, dar cu note picante aduse de ghimbir, cu putine calorii pentru primul fel sau o gustare, delicioasa atunci cand este mancata fierbinte si relativ usor de pregatit, este o supa-crema de toamna sau iarna care are un gust bun si este utila si pentru un sistem imunitar mai puternic. Cu multe vitamine, ne ajuta sa rezistam mai usor in perioada rece in fata racelilor de sezon.

  • Supa-crema de morcovi

    Usor de pregatit si foarte buna cand simtim nevoia unui plus de vitamine.

  • Supe delicioase. Supa crema de mazare cu patrunjel

    O supa cu un gust minunat, pe care o puteti pregati pentru o masa gustoasa savurata alaturi de familie, poate fi supa crema de mazare cu patrunjel.

  • Supa crema de dovlecei cu marar

    O combinatie de ingrediente delicioase confera supei o aroma deosebita si proaspata. Va propunem sa pregatiti o supa crema de dovlecei cu marar.

  • Supa crema de morcovi si ghimbir

    Pentru sezonul rece, o supa crema de legume, este binevenita, indiferent ca este servita fierbinte sau calduta. Va propunem astfel sa pregatiti o supa crema de morcovi si ghimbir.