Tocanita de ciuperci cu smantana

 Delicioasa si rapid de preparat, tocanita de ciuperci cu smantana este potrivita pentru masa de pranz, servita cu mamaliga calda.


Ingrediente necesare:

1 kg ciuperci

150 ml ulei

2 linguri de faina

150 ml smantana

3 cepe

sare

piper

marar

patrunjel


Mod de pregatire:

Se curata ciupercile si se spala.

Apoi se taie marunt.

Se pun la calit in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt.

Cand legumele devin moi, se adauga verdeata tocata.

Apoi se pun sare si piper.

Se mai adauga 200 ml de apa si se lasa la fiert timp de 10 minute.

Faina se amesteca cu smantana.

Faina cu smantana se adauga cu 5 minute inainte de a lua tocanita de pe foc.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/eb46e188054c3e6e966c82745f86d809) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139