Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

Citeste articole din "Totul despre gradina"

Ienibaharul, piperul cu o suta de arome Ienibaharul, piperul cu o suta de arome Ienibaharul este un arbore tropical din familia myrtaceae cu flori si fructe dispuse in ciorchini. Prima descriere in literatura a acestui arbore a fost facuta de naturalistul Patrick Browne in anul 1755, in cartea sa "The Civil and Natural History of Jamaica".

Luna februarie si activitatile de intretinere a gradinii Luna februarie si activitatile de intretinere a gradinii Cu o vreme calda si putin noroc, in luna februarie natura ne va rasplati cu primele flori pe anul acesta.

Garoafa, floarea celor nascuti in ianuarie Garoafa, floarea celor nascuti in ianuarie  Toti cunoastem garoafele pentru ca fiecare am daruit candva un buchet de garoafe, insa putini stim ca ea este prin excelenta floarea persoanelor nascute in luna ianuarie.

Aglaonema, o planta de interior decorativa prin frunze Aglaonema, o planta de interior decorativa prin frunze  Aglaonema este o planta in forma de tufa ramificata, originara din Asia de sud-est, apreciata pentru frunzele in forma de lance, de culoare verde cu dungi alb-argintii, verde inchis ori crem. Planta numara peste 60 de specii,

Pregatirile pentru gradina de legume incep din ianuarie Pregatirile pentru gradina de legume incep din ianuarie  Oricine poseda o gradina ori isi doreste sa cultive legume trebuie sa se apuce de treaba chiar din acest moment.

Intretinerea gradinii in prima luna din an Intretinerea gradinii in prima luna din an Ca orice luna din an, chiar de intruchipeaza iarna prin excelenta, Ianuarie vine cu lucruri mai mult sau mai putin importante de realizat in gradina.

Ingrijirea gradinii in luna decembrie Ingrijirea gradinii in luna decembrie In luna decembrie, probabil ca ultimul lucru la care s-ar putea gandi cineva este munca in gradina. Din fericire, lista pentru gradina in aceasta luna este, mai degraba, o insiruire de lucruri pe care sa nu le faci.

Flori de Amaryllis pentru un farmec tomnatic in casa Flori de Amaryllis pentru un farmec tomnatic in casa Amaryllis, planta care poarta stiintific denumirea de Hippeastrum, provine tocmai din America de Sud si este o planta bulboasa, perena. Ca urmare a acestui lucru, pentru a ne bucura de minunatele ei flori, trebuie sa ii acordam ingrijiri cu totul speciale.

Intretinerea gradinii in luna noiembrie Intretinerea gradinii in luna noiembrie Gradina poate fi frumoasa si in penultima luna a anului calendaristic, noiembre, in culori iernatice. Chiar daca este putin cam devreme sa stim ce ne rezerva anotimpul rece, un lucru este cert: animalele din gradina vor avea nevoie de ajutor, chiar si daca va fi o iarna blanda.

Crizantema, podoaba teraselor de toamna Crizantema, podoaba teraselor de toamna Crizantema este o planta de toamna foarte indragita care impodobeste cu succes o terasa de toamna sau un balcon, fiind decorativa pana la inceputul iernii. Crizantemele,