Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual

Citeste din "Retete & Cocktails"

Publicitate:

Printeaza acest articol Recomanda acest articol

Zacusca cu peste

rosii, ulei de peste, ceapa, zacusca cu rosii, uleiul de peste, gogosari cu bulion, zacusca cu peste, rosii in bulion, zacusca de peste, preparare bulion, gogosari bulion, sucul de morcov, bulion de gogosari, zacusca de rosii, ulei de in

zacusca cu pestePreparare:
1/2 kg ulei
1 1/2 kg ceapa
1 1/2 kg morcov
3 kg gogosari (sau capia) copti
300 g bulion sau sucul de la 3 kg rosii
1 1/2 kg peste (poate fi si macrou)
sare
mirodenii

Ingrediente:
In uleiul incins se caleste ceapa impreuna cu morcovul (date prin masina). Se adauga putina apa, se inabusa pana fierb, dupa care se adauga gogosarii copti curatati si dati prin masina, pestele fiert dezosat si dat prin masina si in final sucul de rosii. Se condimenteaza dupa gust cu sare si mirodenii si se scade pana se ridica uleiul. Se pune in borcane si se sterilizeaza.

Alte articole

Retete cu peste. Peste in stil mediteranean, cu sos de legume
Retetele cu peste sunt intotdeauna gustoase si sanatoase. De aceea, va propunem sa pregatiti reteta de peste in stil mediteranean, cu sos de legume.
Retete gustoase cu peste. Sardine siciliene
Pentru doritorii mancarurilor cu peste, dar si pentru cei care vor sa pregatesca pentru musafiri o reteta noua, va propunem reteta de sardine siciliene.
Zacusca cu vinete si ciuperci
Odata cu aparitia toamnei, culegem roadele acestui anotimp minunat, pregatind totodata si conserve delicioase. Asadar, pentru a va bucura din plin de aceste roade, va propunem sa preparati zacusca cu vinete si ciuperci.
File de somon cu sparanghel si praz
Orice reteta cu peste este delicioasa dar va invitam sa savurati de data aceasta un preparat plin de vitamine: file de somon cu sparanghel si praz.
Salata orientala cu peste si masline
O reteta simpla, potrivita pentru orice sezon, este cea de salata orientala cu peste si masline. Aveti nevoie de ingredientele urmatoare pentru preparare: