Citeste articole din "Legume si fructe"

 • Soiuri de struguri pentru vinuri albe

  Soiuri de struguri pentru vinuri albe

  La stabilirea soiurilor de struguri destinate obtinerii vinului se are in vedere ca acestea sa fie de mare productie, rezistente la temperaturi scazute, sa asigure produse superioare si vinuri cat mai complete, aromate si echilibrate.

 • 10 fructe exotice pe care trebuie sa le incercati

  10 fructe exotice pe care trebuie sa le incercati

  Excursiile catre destinatii exotice nu trebuie sa insemne doar ore bune petrecute sub soare sau in apele limpezi si frumos colorate. Puteti opta pentru o excursie care sa va ofere si altfel de amintiri placute pe care sa nu le uitati.

 • Povesti hazlii din istoria rosiilor

  Povesti hazlii din istoria rosiilor

  Rosiile au o istorie interesanta. Se numara printre alimentele sanatoase pe care ar trebui sa le consumam cat de des putem, alaturi de cartofi sau vinete. Am putea sa consideram rosiile ca facand parte din categoria fructelor, nu a legumelor.

 • Ce nu stiati despre cartofi

  Ce nu stiati despre cartofi

  Cartofii sunt considerati un aliment de baza in multe familii. Sunt foarte gustosi ca ingredient pentru multe mancaruri, fiind totodata foarte buni si preparati dupa retete traditionale, pentru a fi serviti ca garnitura in cadrul felurilor principale.

 • Metoda usoara de a creste rosii mari si gustoase

  Metoda usoara de a creste rosii mari si gustoase

  Ce trebuie sa faceti daca doriti sa cultivati si dumneavoastra rosii ? Probabil etapa cea mai dificila va fi sa alegeti un soi din cele peste 10.000 existente. Bineinteles, ar fi de dorit un soi autohton, fiind deja cunoscut ca rosiile romanesti sunt printre cele mai gustoase.


Warning: fopen(cache/3c646e27bcb3f760561c62c0b9b878f2) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139