Citeste articole din "Legume si fructe"

 • Valoarea nutritiva a pepenelui galben

  Valoarea nutritiva a pepenelui galben

  Provenit din indepartatul tinut al Africii de Sud, pepenele este cultivat si consumat astazi in aproape toate statele care beneficiaza de climat tropical sau temperat.

 • Fibrele vegetale si sanatatea

  Fibrele vegetale si sanatatea

  In conceptia celor mai multi dintre noi a manca sanatos inseamna a include in alimentatie acele categorii de produse care furnizeaza energie printr-un continut bogat de vitamine si minerale.

 • Mango - regele fructelor exotice

  Mango - regele fructelor exotice

  Supranumit "regele fructelor", mango este unul dintre cele mai populare produse naturale ce se gasesc la tropice avand alaturi de savoare si gust incantator o multime de alte calitati.

 • Ridichile

  Ridichile

  Ridichea, planta radacinoasa inrudita cu conopida, broccoli si varza de Brussel, a inceput sa fie intaia oara cultivata pe teritoriul actual al Chinei.

 • Trufele – diamantele negre

  Trufele – diamantele negre

  Trufele fac parte din categoria cu cele mai scumpe alimente ale lumii, iar in sezonul cand acestea rasar in regiunea din sudul Frantei - Drome Provencale - incepe febra cautarii.

 • Cateva motive pentru a manca spanac

  Cateva motive pentru a manca spanac

  Spanacul a capatat in ochii copiilor o aura eroica, fiind cel care oferea personajelor din desene animate forta sa invinga intotdeauna raul. In viata de zi cu zi lucrurile se petrec mai discret, si totusi la nivel celular au loc adevarate minuni care intrec adesea si puterea imaginatiei noastre.

 • Fructe sanatoase

  Fructe sanatoase

  Intr-un mediu tot mai nociv, inconjurati fiind de gaze cu efect de sera, praf si poluare sonora, stresul urca pana la cote maxime fara sa ne dam seama.


Warning: fopen(cache/a301774764a5ff52009d47342eda4335) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139