Citeste articole din "Plante decorative prin frunze"

 • Dizygotheca kerchovei

  Dizygotheca kerchovei

  Planta este ceva mai delicata si se diferentiaza de celalalta specia prin aceea ca foliolele nu mai sunt dintate, iar nervatiunea este alba pe suprafata superioara.

 • Eucalyptus

  Eucalyptus

  Planta se caracterizeaza prin coloritul frunzelor - albastrui si prin faptul ca, la strivire, acestea emana un parfum placut. Genul cuprinde cca 130 de specii arboricole de talie inalta. Frunzele sunt rotunde, iar cu varsta capata o forma ovala, asemanatoare unei secere.

 • Fatshedera (F. Lizei)

  Fatshedera (F. Lizei)

  Planta creste pana la 100-120 cm inaltime. Frunzele sunt mari, palmat lobate, verzi si stralucitoare, lung petiolate.

 • Adiantum

  Adiantum

  "Cea mai populara specie de feriga la noi. Este o feriga delicata inalta de 20 - 40cm, are frunze mici dintate, verzi stralucitoare, foarte fine in forma de pana, sustinute de petioli oarte subtiri, sarmosi dar supli de culoare neagra.

 • Asplenium

  Asplenium

  Frunzele sunt sunt foarte mari, pana la 1m lungime si 20cm latime, ascutite, intregi, usor ondulate, verzi stralucitoare, cu nervura mediana in relief si foarte groasa, de culoare bruna si sunt reunite intr-o rozeta.

 • Platycerium

  Platycerium

  "Planta cu crestere epifita, are doua feluri de frunze:


Warning: fopen(cache/72433af0b1a1fff1c6a0b7f7e8748996) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139