Citeste articole din "Retete & Cocktails"

 • Cocktail cu whiskey si vin rosu

  Cocktail cu whiskey si vin rosu

  Combinatia dintre whiskey si vinul rosu (unul usor, demisec, cu note dulci si fructate) este una indrazneata si surprinzatoare.

 • Sos cald de ananas

  Sos cald de ananas

  Bun pentru deserturi diverse, inghetata, placinte sau, de ce nu, pentru o da note exotice, tropicale, unei bucati de carne de pui sau porc, este un sos relativ usor de pregatit, dulce si aromat. Poate fi folosit ananas proaspat sau pentru o aroma mult mai dulce ananas la cutie.

 • Cocktail cu vin roze si suc de grepfrut

  Cocktail cu vin roze si suc de grepfrut

  O combinatie indrazneata intre un vin usor, delicat, si notele de citrice usor amarui ale grepfrutului, totul intr-o bautura servita rece, pentru o seara alaturi de prieteni.

 • Punci cu gin si vin rosu

  Punci cu gin si vin rosu

  O bautura buna pentru zilele reci si mai ales pentru o seara placuta alaturi de cei mai apropiati prieteni. Notele de citrice si mirodenii fac din fiecare pahar un veritabil deliciu. Se serveste fierbinte.

 • Sos de portocale

  Sos de portocale

  Un sos dulce-acrisor pentru salate sau carnea de pui (daca va plac aromele neobisnuite) sau, de ce nu, pe un desert sau o portie de inghetata. Poate fi pregatit si intr-o varianta usor picanta.

 • Cocktail de iarna cu rom si suc de merisoare

  Cocktail de iarna cu rom si suc de merisoare

  Pregatiti un cocktail pentru serile reci cu un rom de buna calitate si suc aromat, dulce-acrisor, de merisoare. Iar mirodeniile cu aromele lor exotice evoca atmosfera calda a sarbatorilor de sfarsit de an.


Warning: fopen(cache/203fb811b2889e55aca5082539e7b85d) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139