Aripioare de pui

aripioare de puiIngrediente:
8 - 10 aripioare de pui
1/3 cana sos de soia
1 cana pesmet fin
1/2 lingurita praf de usturoi
1 lingurita paprika
1/4 lingurita ghimbir
un varf lingurita piper
 
Preparare:
Se taie aripioarele in doua. Se spala si se usuca stergandu-le cu un servet. Se toarna sos de soia intr-un vas. In alt vas se amesteca restul ingredientelor. Se trec aripioarele prin sos de soia, apoi prin amestecul de pesmet. Se asaza aripioarele intr-un vas, se acopera cu un servet de hartie si se lasa la microunde 13 - 15 minute la putere maxima sau pana se fragezesc.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Salata cu struguri si piept de pui

    Contrastul dintre boabele dulci si parfumate de strugure, pieptul de pui si gustul aromat de nuca face din aceasta salata un deliciu.

  • Salata de pui cu portocale si migdale

    Salata cu carne de pui este deja un fel clasic, dar in aceasta varianta aromele de citrice, stafidele, migdalele alcatuiesc un gust complex, dominat de accentele mediteraneene.

  • Supa de pui cu castraveti murati

    O combinatie mai putin intalnita intre gustul plin, bogat, de supa de pui cu cartofi si aciditatea acrisoara a castravetilor murati in otet sau saramura. Reteta pentru zilele reci de iarna pe care probabil nu o stiati pana acum.

  • Pulpe de pui cu mustar si ardei gras

    Despre superioritatea carnii de pui in fata celei de porc s-a vorbit cu nenumarate ocazii. Carnea de pui este, intr-adevar, mai “usoara” pentru stomac si mult mai potrivita pentru a impodobi mesele.

  • Musaca cu piept de pui

    La inceput de februarie gandul la caldura verii este probabil mai ademenitor ca oricand pe parcursul anului. Dar pana atunci, cu mult mai ademenitoare ne pare caldura ce o elibereaza in aer musacaua cu piept de pui scoasa din cuptor.