Briose cu miere si ciocolata

briose cu miere (si ciocolata)Ingrediente:
2 cani faina
1/2 cana zahar
praf de copt
putina sare
1 ou
1 cana lapte
1 lingura unt, la temperatura camerei
1/4 cana miere

Preparare:
Se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea intr-un castron. Separat se bate oul, dupa care se adauga laptele, untul si mierea si se incorporeaza amestecul cu faina. Formele se ung cu unt sau ulei si se toarna compozitia (nu pana sus). Se baga la cuptorul preincalzit si se tin pana cand sunt bine coapte. Dupa ce se scot se poate turna deasupra crema de ciocolata, miere subtiata sau se pot pudra cu zahar vanilat.

20.04.2007
Lavinia Rorich
Gradinamea.ro
foto: morguefile.com

Articole asemănătoare

  • Briose cu morcov si ananas

    Pentru o gustare sanatoasa, puteti prepara reteta de briose cu morcov si ananas. Briosele gata preparate le puteti servi simple sau cu un ceai aromat.

  • Deserturi simple. Briose cu mac si migdale

    Puteti degusta la birou un desert simplu si gustos daca preparati briosele cu mac si migdale. Ingredientele continute sunt urmatoarele:

  • Prajitura de post cu miere si nuca

    O prajitura gustoasa, ideala pentru servit in momentele cand suntem vizitati de rude ori prieteni, este prajitura de post cu miere si nuca.

  • Prajitura cu miere si suc proaspat de portocale

    Un desert pentru o dupa-amiaza placuta poate fi prajitura cu miere si suc proaspat de portocale. Bucurati-va de combinatia si aroma unica oferite de miere si portocale.

  • Mere coapte si umplute cu miere si stafide

    Apetisante de la prima vedere, merele coapte si umplute cu miere si stafide sunt pur si simplu delicioase. Ingredientele necesare pentru prepararea acestei retete sunt: