Ciorba de cartofi noi

Ingrediente:
 
500 g cartofi
500 g zeama de varza
doua cepe
100 g radacina de patrunjel
100 g morcov
100 g pastarnac
 
Mod de preparare:
 
Zarzavatul se curata si se spala, apoi se taie: ceapa marunt, restul in sferturi de rondele sau, dupa plac, in rondele subtiri. Se pun la fiert intr-un litru de apa rece. Separat in alt vas se pune la fiert zeama de varza si se spumuieste cat mai des. Dupa ce morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel au fiert se pun cartofii curatati si taiati cubulete, zeama de varza fierbinte, piper boabe si putina sare, apoi se mai lasa sa fiarba in clocot 10 - 15 minute. Se poate servi simpla sau dreasa cu galbenus de ou si smantana.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/951d5d1c8d7862642d59ddbd8332d042) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139