Ciorba de cartofi rosii cu lapte batut si marar

 Legumele si condimentele folosite la prepararea unei ciorbe dau o aroma deosebita fiecarei retete.

De aceea, va invitam sa descoperiti bogatia gustului data de ciorba de cartofi rosii cu lapte batut si marar.


Ingredientele necesare sunt cele de mai jos:

400 g cartofi rosii

1 radacina mica de telina

2 morcovi mici

1 pastarnac

1 radacina de patrunjel

1 legatura de marar

800 ml de lapte batut

sare

piper verde


Modul de preparare:

Se curata legumele si se spala.

Apoi se taie in bucati potrivite.

Intr-o oala cu apa si sare se adauga la fiert radacina de telina, pastarnacul si radacina de patraunjel.

Se adauga si morcovul..

Se lasa pana ce sunt aproape fierte.

Apoi se pun si cartofii, taiati cubulete.

Inainte cu cateva minute ca ciorba sa fie gata, se pune laptele batut.

Apoi se condimenteaza cu sare si piper verde.

Se ia de pe foc.

Dupa aceea se serveste fierbinte, cu marar tocat, presarat deasupra.

Sursa foto

Articole asemănătoare