Ciorba taraneasca cu carne de porc si verdeata

 Ciorba taraneasca cu carne de porc este o ciorba delicioasa, numai buna de preparat pentru acest sezon.

 

Ingredientele necesare:

1/2 kg carne de porc

4 morcovi

2-3 fire de ceapa verde

2-3 fire de usturoi verde

1 legatura de patrunjel verde

cateva fire de telina verde

1-2 fire de marar verde

1 cescuta de orez

200 g mazare boabe congelata

2 cartofi

1/2 varza mica

4 rosii cherry

sare

1 ou

2 linguri de smantana


Modul de preparare este urmatorul:

Se pune carnea de porc sa fiarba intr-o oala, in 3 litri de apa.

Cand este aproape fiarta, se adauga morcovii taiati cubulete, orezul spalat, ceapa si usturoiul taiate marunt.

Se pun si cartofii taiati cubulete.

Rosiile cherry se oparesc si se cojesc.

Apoi se adauga in oala, alaturi de celelalte ingrediente.

Dupa ce s-a fiert zarzavatul, se pune sare dupa gust.

Se stinge focul.

Ciorba se drege apoi cu galbenus de oua batut, amestecat cu smantana si putina zeama de la ciorba.

Se adauga la ciorba rezultata.

Dupa aceea se mai pune verdeata tocata marunt.

Aceasta ciorba de carne de porc se serveste cu ardei iute.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/feb486e9010a4d029ae34d14c5336f10) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139