Frigarui de piept de pui

Ingrediente: ciuperci proaspete, piept de pui, sare, piper. Preparare: Ciupercile proaspete, de preferinta hribi cu palaria mare si carnoasa, se spala sub jet de apa, se scurg si se zvanta intr-un prosop, se taie in cuburi potrivite si se presara cu sare si piper. Pieptul de pui se desface de pe os si se taie in bucati potrivite, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Bucatile de ciuperci alternand cu bucatile de carne, se insira pe o andrea, se ung cu unt topit si se aseaza pe gratarul bine incins, intorcandu-le pe o parte si pe alta. Cand sunt aproape gata, se mai stropesc cu unt fierbinte.

Articole asem─ân─âtoare

  • Musaca cu piept de pui

    La inceput de februarie gandul la caldura verii este probabil mai ademenitor ca oricand pe parcursul anului. Dar pana atunci, cu mult mai ademenitoare ne pare caldura ce o elibereaza in aer musacaua cu piept de pui scoasa din cuptor.

  • Piept de pui cu ciuperci si cartofi la cuptor

    O mancare potrivita pentru o seara speciala alaturi de cei dragi este pieptul de pui preparat cu ciuperci si cartofi la cuptor.

  • Salata cu piept de pui si boabe de porumb

    Binevenita in orice moment al zilei, salata este preferata multora in locul oricarui alt fel de mancare. Va propunem sa incercati reteta de salata cu piept de pui si boabe de porumb.

  • Paste lasagna cu piept de pui si broccoli

    O reteta apetisanta si nemaipomenita de savurat intr-o zi in care plictiseala isi spune cuvantul este cea de paste lasagna cu piept de pui si broccoli. Ingredientele de care aveti nevoie:

  • Musaca de dovlecel cu piept de pui

    Pentru a savura o masa gustoasa, avem nevoie de o mancare consistenta si totodata aspectuoasa. O astfel de reteta este cea de musaca de dovlecel cu piept de pui.