Frigarui de piept de pui

Ingrediente: ciuperci proaspete, piept de pui, sare, piper. Preparare: Ciupercile proaspete, de preferinta hribi cu palaria mare si carnoasa, se spala sub jet de apa, se scurg si se zvanta intr-un prosop, se taie in cuburi potrivite si se presara cu sare si piper. Pieptul de pui se desface de pe os si se taie in bucati potrivite, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Bucatile de ciuperci alternand cu bucatile de carne, se insira pe o andrea, se ung cu unt topit si se aseaza pe gratarul bine incins, intorcandu-le pe o parte si pe alta. Cand sunt aproape gata, se mai stropesc cu unt fierbinte.

Articole asem─ân─âtoare

  • Salata de vara cu piept de pui, capsuni si branza feta

    Usoara si plina de arome proaspete, perfecta pentru zilele calduroase, este o reteta in care gustul de piept de pui la gratar si cel de feta sunt completate surprinzator de capsunile dulci.

  • Musaca cu piept de pui

    La inceput de februarie gandul la caldura verii este probabil mai ademenitor ca oricand pe parcursul anului. Dar pana atunci, cu mult mai ademenitoare ne pare caldura ce o elibereaza in aer musacaua cu piept de pui scoasa din cuptor.

  • Snitele din piept de curcan cu lamaie

    Alegeti sa consumati carnea de curcan deoarece aceasta contine seleniu, ce confera imunitate organismului nostru. Va propunem sa preparati snitele delicioase din piept de curcan cu lamaie.

  • Salata cu piept de pui si boabe de porumb

    Binevenita in orice moment al zilei, salata este preferata multora in locul oricarui alt fel de mancare. Va propunem sa incercati reteta de salata cu piept de pui si boabe de porumb.

  • Paste lasagna cu piept de pui si broccoli

    O reteta apetisanta si nemaipomenita de savurat intr-o zi in care plictiseala isi spune cuvantul este cea de paste lasagna cu piept de pui si broccoli. Ingredientele de care aveti nevoie: