Mancaruri bune cu sos barbecue

 Sosul barbecue pentru gratar adauga un plus de aroma si gust mancarurilor ce contin carne de pasare, de porc, fructe de mare sau legume.

O aroma des intalnita si preferata de consumatori cand vine vorba de sosul barbecue este cea picanta sau iute. Cu toate acestea sosul poate fi combinat cu putina miere pentru un gust si mai deosebit.

Acest sos, dupa denumire, poate crea impresia ca merge folosit doar cu carne, insa el poate sa ofere un plus de gust si altor mancaruri. Spre exemplu fasolea poate fi combinata cu sos barbecue dulce, usturoi granule si ardei iute.

Chiar daca mancarurile si fripturile la gratar sunt preferatele anotimpului cald acestea pot fi preparate in orice anotimp, intregul an.

Chilli

Poate fi preparat repede si tinut in frigider pentru cateva zile bune. Se poate servi pe hambugeri sau hot dog si cea mai buna alegere pentru a merge cu chilli este sosul barbecue dulce sau picant.

Carne de Porc

Fie ca e preparata la gratar sau in tigaie, impreuna cu sosul barbecue este alimentul preferat de multa lume. Daca folositi si putina lamaie, aroma va fi intensificata si mult mai deosebita.

Carne de vita

Asemeni celei de porc merge combinata cu sosul barbecue dulce sau iute si poate fi preparata la gratar sau in casa pe clasicul aragaz.

Peste

Cel mai proaspat peste preparat pe gratar capata un deosebit gust atunci cand i se adauga lamaie si sos barbecue dulce sau in functie de preferinte - iute.

Carne de rata

Inlaturati grasimea excesiva si preparati rata la gratar sau in cuptor. Alegerea cea mai buna pentru a condimenta delicioasa mancare este sosul de gratar picant.

Creveti

Preparati alaturi de carne de pui la gratar sau carne de porc, impreuna cu sosul barbecue iute, aromele vor deveni mai intense.

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/7f069142fba2ba0095e082d7ca2adb2b) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139