Sos cu ciuperci si smantana

Ingrediente:
 
200 g ciuperci din conserva
100 g smantana 
1-2 cepe rosii mici (dupa gust)
o lingurita cu varf de unt
sare, piper
patrunjel uscat sau proaspat
 
Mod de preparare: ciupercile se scurg bine, se toaca marunt. Se amesteca bine cu ceapa curatata si tocata cat mai fin. Separat se pune la incins untul intr-o craticioara, apoi se adauga compozitia de ciuperci si ceapa si se lasa la inabusit pentru cateva minute, la foc mic, amestecand mereu pana se inmoaie putin. Se adauga smantana si se mai lasa pe foc pentru jumatate de minut, apoi se indeparteaza si se lasa putin la racit. Este un sos perfect pentru garnituri si mancaruri de legume. Se foloseste cald.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/6f42c4acd7428ae63fddc9088da2146c) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139